www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Laatste nieuws

Motorrijden is GOEDKOOP!

Nu we uit alle macht naar manieren zoeken om de stijgende kosten voor brandstof, gas en elektriciteit het hoofd te bieden, zou de motor weleens een revival als dagelijks vervoermiddel kunnen doormaken!

Door de hoge brandstofprijzen staan we eens stil bij het feit bij één van de grote voordelen van de moto: motorrijden is zéér betaalbaar! Natuurlijk, je kunt een ontzettend dure motorfiets aanschaffen en de meest prijzige motorkledij, maar dit is geen vereiste. Bij PowerWheels vind je steeds kwalitatieve tweedehandsmotoren aan eerlijke prijzen. Hetzelfde voor de uitrusting. Onze helmen en motorkledij zijn niet alleen technisch en modieus, maar ook betaalbaar!

Even de kosten op een rijtje:

  • Benzine: gem. 3l tot 6l/100km
  • Inschrijving en kenteken: 30€
  • BIV (berekend op het vermogen): vanaf 61,50€ (http://www.verkeersbelastingen.be/motor/) en hoef je maar één keer te betalen.
  • Jaarlijkse verkeersbelasting vanaf 251cc: 60,32€
  • Verzekering: 150€ tot 500€/jaar (met autoverzekering)
  • Aankoop 2dehandsmotor
  • Aankoop motoruitrusting
  • Motorrijbewijs indien >125cc*: 750€ à 1200€

Beschik je nog niet over het motorrijbewijs*, maar kriebelt het toch om over te stappen op een tweewieler? Dan kan ons 125cc-gamma jou waarschijnlijk wel bekoren! Deze rijden uiteraard nòg zuiniger en zijn in aankoop goedkoper.

Kortom, motorrijden is goedkoop in vergelijking met de auto!

*Weet wie zijn autorijbewijs behaalde voor 1 mei 2011 mag een motor categorie A1 besturen en is niet verplicht een opleiding te volgen. Wie zijn autorijbewijs behaalde na 1 mei 2011 mag twee jaar later een motor categorie A1 besturen, nadat hij 4 uur les volgde in een rijschool. Er moet echter geen theoretisch of praktisch examen worden afgelegd.

WEDSTRIJD: Op weg met je VALENTIJNTJE!

WIN een scooterrit en verras jouw geliefde met deze originele uitstap!

4u cruisen met een Kymco Like 50cc of 125cc i.s.m. ‘t Vitesje

Hoe? Vul dit snel in en t’is gebeurd!
https://forms.gle/WNKxLoei1uxPMgVJ8
Deelnemen kan t.e.m. 13/02/2022!

Waardebon t.w.v. 70€ voor een ritje van 4u op een 50cc of 125cc-scooter. Deze bon is geldig voor 2 personen (bestuurder en passagier). Datum naar keuze.
Helm inbegrepen!


Rijklaarkost / Afleverkost

VOOR DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG.

De motorfiets of scooter wordt in krat getransporteerd en afgeleverd bij de dealer.  Het voertuig zit nog in een ijzeren geraamte (stellingbox of metalen krat).

In de werkplaatsen van de dealer dient het ijzeren geraamte (de stellingbox of krat) verwijderd te worden en dient het voertuig rijklaar te worden gemaakt.

Het voertuig dient deels gemonteerd te worden en de accu dient bijgevuld en geplaatst en ook de tank dient met brandstof te worden gevul

Dan wordt de motorfiets of scooter gestart en wordt een proefrit gemaakt om alle hendels en koppelingen te testen.  Ook de verlichting wordt gecheckt.

Ook de nummerplaat wordt bevestigd op het voertuig.

Het voertuig wordt gepoetst opdat het proper en netjes kan afgeleverd worden aan de nieuwe eigenaar.

Het ijzeren geraamte (de stellingbox of krat) dient afgevoerd te worden.

Zowel de kosten van materialen (benzine !) en de werkuren zijn vervat in deze afleveringskosten

TIJDENS DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG

Tijdens de aflevering toont de dealer de eigenaar  de operationele functies van het voertuig betreffende de besturing, het rijden en de stalling. De eigenaar wordt geïnformeerd om vlot van start te gaan en veilig aan het verkeer deel te nemen.

NA DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG

Vragen van de eigenaar omtrent het gebruik en bediening van het voertuig worden beantwoord en eventuele euvels of ongemakken worden verholpen.

FORFAITAIR BEDRAG

De afleverkosten worden forfaitair vastgelegd, meestal per merk, categorie, en type van voertuig. Bij e-scooters bedraagt de recyclagebijdrage van de batterij een aanzienlijk deel van de afleverkost.

FB Mondial: 149€ incl. BTW
CFMOTO – Archive – Brixton – Bullit Motorcycle: 95€ incl. BTW
Kymco – Niu – Lifan – Lvneng:  70€ incl. BTW

Openingsuren eindejaarsperiode

24/12: 9u-12u & 13u30-16u
25/12: Gesloten
26/12: 9u-12u & 13u30-17u
27/12: Gesloten
28/12: Gesloten
29/12: 9u-12u & 13u30-18u (Werkplaats gesloten)
30/12: 9u-12u & 13u30-18u (Werkplaats gesloten)
31/12: 9u-12u & 13u30-16u (Werkplaats gesloten)
1/01 – 10/01: Gesloten


Covid-19: COLLECT&GO bij PowerWheels

Gezien de huidige maatregelen sluit onze winkel voor vrij bezoek tot nader order. Vind hier alle info betreft alle afhalingen:

Webshop

Geniet van 5% korting én een geschenkje met code LOKAAL05*. Bedankt voor uw bestelling!

Bestellingen via onze webshop kunnen zowel verstuurd, als afgehaald worden.
Bij afhaling, geef aan in het vak “Opmerkingen” welk tijdstip u wenst langs te komen. Twijfelt u tussen enkele maten, geen zorgen! Wij zorgen dat alles klaarligt, u past alles thuis en retourneert wat u niet nodig hebt. Dat kan simpelweg door ons opnieuw een mailtje te sturen of geef ons een seintje op 0477 305 523

*Geldig op alle artikelen aanwezig in onze webshop, uitgezonderd promoties en elektronica. Geschenkje bij aankoop vanaf 50€. Portvrij vanaf 100€!

Aankoop voertuigen

Onze nieuwe en 2dehands motoren, quads en scooters kunnen afgehaald of geleverd* worden. Geef ons gerust een seintje op 0477 305 523 of stuur ons een mailtje voor meer informatie, zodat we de aflevering zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen.
*levering mits meerprijs

Onderhoud & herstellingen

Onderhoud en herstellingen worden nog steeds uitgevoerd. Dat kan simpelweg door ons een mailtje te sturen of geef ons een seintje op 0477 305 523, om een tijdstip af te spreken wanneer u uw voertuig kan afzetten.

Onderdelen & wisselstukken

Onderdelen, wisselstukken en onderhoudsproducten kunnen ook afgehaald worden. Dat kan simpelweg door ons een mailtje te sturen of geef ons een seintje op 0477 305 523, om uw bestelling door te geven.

 

Let’s flatten the curve together!!!