www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Kymco X.Town City 125i

Vehicle Description

Op zoek naar een platvloerse stads-GT om met gemak de stad te doorkruisen? De X-Town City 125 is de scooter voor jou! Hij is wendbaar en profiteert van een opmerkelijke ergonomie, waardoor hij dagelijks uiterst comfortabel kan worden gebruikt. De X-Town City 125 heeft vele kenmerken die zijn bestuurder de best mogelijke rijervaring bieden, kilometer na kilometer. Je zult het geweldig vinden om te rijden!

5 jaar garantie!!!
Prijs excl. rijklaarkost: 70€ (incl. BTW)
GRATIS basisrijles bij afhaling van deze scooter!

Financiering mogelijk in onze zaak. – Let op, geld lenen kost ook geld.

PowerWheels staat garant voor kwaliteitsvolle nieuwe en tweedehandsmotoren.
Financiering mogelijk in onze zaak.

Deze motor kan je steeds komen bezichtigen van
di – vrij 9u-12u 13u30-18u
zat 9u -12u 13u30 – 17u
Neem gerust contact op met ons, tijdens bovenstaande openingsuren

AANDRIJVING

De X.Town City 125 is een high performance scooter voor stadsgebruik met zijn 125cc brandstofinjectiemotor. Hij is levendig en reactief bij lage toerentallen, waardoor u snel kunt accelereren bij verkeerslichten en uit de verkeersstroom kan komen. De X.Town City 125 is ook op de nationale en provinciale wegen op zijn uiterste gemak dankzij zijn goede acceleratie en aangepaste topsnelheid. Deze 125 cc scooter is toegankelijk met een A1 of B rijbewijs, aangevuld met een 7 uur durende training.

Design

De X-Town City 125 is een variant op KYMCO’s best verkochte X-Town 125. Het chassis is volledig herwerkt om er een vlakke vloer in op te nemen die zeer praktisch is in het dagelijkse leven van stedelingen die meerdere stops maken in de loop van de dag. De vlakke vloer verbetert ook de beenpositie en dus het rijplezier, en maakt het ook mogelijk om een tas te dragen door deze aan de haak te hangen die zich ter hoogte van de schort bevindt.

De X-Town City 125 is uitgerust met volledige LED-verlichting en heeft een moderne, stedelijke uitstraling die zowel mannen als vrouwen zal aanspreken, dankzij het compacte formaat dat geschikt is voor alle lichaamsvormen.

Remmen

De X-Town City 125 is uitgerust met voor/achter gekoppelde schijfremmen voor maximale veiligheid van de bestuurder. Ze zorgen voor progressief en veilig remmen, perfect aangepast aan de grootte van deze 125 cm3 scooter. Rij veilig op uw nieuwe dagelijkse partner!

Comfort

De ergonomie van de X-Town City 125 is volledig opnieuw ontworpen om het best mogelijke comfort te bieden. De bestuurders- en bijrijdersstoel is verbreed voor meer zitcomfort, vooral op lange trajecten. De positie van de benen is ook verbeterd, waardoor er een keuze is tussen een GT-stand en een plattevloer stand. De kofferbak, die nu een bredere opening biedt, is vergroot om plaats te bieden aan een integraalhelm, wat vrij praktisch is voor dagelijks gebruik. De X-Town City 125 is niet te overtreffen qua apparatuur, met een USB-poort en een 12V-aansluiting voor het opladen van uw mobiele apparaten tijdens het rijden. Hij heeft standaard intrekbare passagiersvoetsteunen. Hij geniet van 5 jaar garantie , deze scooter zal waarschijnlijk dagelijks je beste bondgenoot worden, je zal niet zonder kunnen!

Vehicle Specifications

  • Registration date: 2021
  • Milage:
  • Condition: New
  • Exterior Color: silver
  • Interior Color: black
  • Transmission: Automatic
  • Engine:
  • Drivetrain: FWD
  • Merken: Honda