www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Kymco X.town 125i – Comfortabele & kwalitatieve maxi-scooter!

Vehicle Description

De X.Town is dé stadsscooter bij uitstek. Met zijn X-vormige ledlichtsignatuur kunt u gewoon niet langs hem heen kijken. De polyvalente, comfortabele en scherp presterende X.Town is de ideale scooter van 125 cc voor stedelingen die op zoek zijn naar een voertuig waarmee ze zich elke dag opnieuw in de stad kunnen verplaatsen.


5 jaar garantie!!!

Prijs excl. rijklaarkost: 70€ (incl. BTW)
GRATIS basisrijles bij afhaling van deze scooter!

Financiering mogelijk in onze zaak. – Let op, geld lenen kost ook geld.

PowerWheels staat garant voor kwaliteitsvolle nieuwe en tweedehandsmotoren.
Financiering mogelijk in onze zaak.

Deze motor kan je steeds komen bezichtigen van
di – vrij 9u-12u 13u30-18u
zat 9u -12u 13u30 – 17u
Neem gerust contact op met ons, tijdens bovenstaande openingsuren

Aandrijving

Met zijn injectiemotor van 125 cc scoort de X.Town goed in een stedelijke omgeving. Dankzij zijn pittige en reactieve motor met laag toerental kunt u aan de verkeerslichten snel accelereren en ontsnappen uit de dichte stroom van auto’s en vrachtwagens. U kunt op deze Kymco scooter van 125 cc ook rekenen als u er op ring- of nationale wegen mee rijdt, want hij kan bij 90 km/u nog moeiteloos inhalen en zelfs pieksnelheden halen van 110 km/u.

Design

Met de X.Town heeft Kymco bewezen dat het mogelijk is om een scooter van 125 cc te maken met een opzienbarend look. Zijn design moest compact zijn, want de scooter is bedoeld voor gebruik in de stad. Toch werd ook het sportieve aspect niet over het hoofd gezien en dus werd het voertuig achteraan met een unieke X-vormige lichtsignatuur uitgerust. Vooraan moeten de krachtige ledkoplampen zeker niet onderdoen: u zult niet onopgemerkt aan komen rijden. De X.Town maakt met zijn uitdagende design absoluut het verschil voor een GT-scooter van 125 cc.

Comfort

Voor een sportieve GT biedt de X.Town toch opmerkelijk veel comfort en een grote bestuurbaarheid. Zijn compactheid en zijn goed verdeelde gewicht zijn onmisbare hulpmiddelen om u een weg te banen tussen de auto’s door. Zijn omhullende windscherm en brede schutbord vormen een uitstekende bescherming tegen regen en wind. In de grote koffer met vijzel<> en binnenbekleding kunt u een integraal- en een jethelm opbergen. Het handschoenenkastje is met een usb-aansluiting uitgerust, zodat u onderweg uw gsm kunt opladen.

Remmen

Een goede stadsscooter kan ook niet zonder een goed remsysteem. In de stad moet u vaak (al dan niet plots) remmen en dus moet u over een aangepaste uitrusting beschikken. Daarom werd de X.Town uitgerust met een uitgebalanceerd CBS-remsysteem – de garantie voor uw veiligheid en comfort bij het remmen. Dankzij de schijfremmen kunt reageren zoals het hoort, en ontkomt u aan de ergste situaties.

 

Motor Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling
Max. vermogen 12,7 pk bij 8750 tpm
Max. koppel 11,2 Nm bij 7000 tpm
Transmissie Automatisch en continu variabel
 Benzinetank 12,5 liter
 
Afmetingen (L x l x h) 2250 x 800 x 1385 mm
Wielbasis 1545 mm
Hoogte van het zadel 785 mm
Voorvering Telescopische vork
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfrem Ar : Schijfrem
Banden voor / achter Av : 120/80-14 Ar : 150/70-13
Drooggewicht 177 Kg

 

Vehicle Specifications

  • Registration date: 2020
  • Milage:
  • Condition: New
  • Exterior Color: Blue
  • Interior Color: black
  • Transmission: Automatic
  • Engine: 125 L
  • Drivetrain: RWD
  • Merken: Kymco