www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Kymco New Like 125 – Stijvol & kwalitatief!

Vehicle Description

Droomt u ervan om met een “vintage style”-scooter de baan op te gaan? Met de Like 125 en zijn retro-/pop-look wordt elke verplaatsing een leuke en stijlvolle aangelegenheid. Zijn 125 cc-motor en zijn rijcomfort brengen u het hele traject lang, als het ware naar een andere wereld. Met de Like 125 zijn jaloerse blikken onderweg geen uitzondering.


5 jaar garantie!!!

Prijs excl. rijklaarkost: 70€ (incl. BTW)
GRATIS basisrijles bij afhaling van deze scooter!

Financiering mogelijk in onze zaak. – Let op, geld lenen kost ook geld.

PowerWheels staat garant voor kwaliteitsvolle nieuwe en tweedehandsmotoren.
Financiering mogelijk in onze zaak.

Deze motor kan je steeds komen bezichtigen van
di – vrij 9u-12u 13u30-18u
zat 9u -12u 13u30 – 17u
Neem gerust contact op met ons, tijdens bovenstaande openingsuren

Aandrijving

De Euro4-eencilindermotor van 125 cc van de Like is dynamisch in de stad en laat u op de wegen daarbuiten tot 100 km/u rijden. Door het feit dat de motor van de Like 125 zo stil is en de verhouding vermogen/koppel zo goed is, wordt elke rit pure fun. Dankzij het reservoir van 7 liter én de zuinige motor kunt u zorgeloos 200 km rijden.

Design

Al toen we nog kind waren, droomden we ervan met de haren in de wind een van deze prachtige, kleurrijke tweewielers uit de jaren vijftig te mogen besturen, toch? Met de Like en zijn vintage-/retrostijl en zijn vier kleuren die u zullen doen wegsmelten, wordt die droom werkelijkheid. De Like 125 werd voor nog meer authenticiteit in onze Italiaanse studio’s ontworpen en heeft een tweekleurig zadel en full-ledlampen geaccentueerd door kwaliteitschroom. Met de Like kiest u voor de “pop attitude”.

Comfort

Voor een scooter van 125 cc heeft de Like 125 al het comfort dat u nodig hebt, in de stad en op de snellere wegen. We hebben goed over zijn design nagedacht om u een rijcomfort te bieden dat u nooit eerder zag bij Kymco. Doordat hij zo gemakkelijk bestuurbaar én niet te zwaar is, kunt u in een comfortabele houding rijden en uw handen liggen heel natuurlijk op het stuur. Het zachte zadel van de Like zit goed en u hebt alle plaats die u nodig hebt voor uw voeten, want de voetenplank is breed genoeg. Ook wat accessoires betreft, ontbreekt het de Like nergens aan: een haak aan het zadel om een tas aan te hangen, een handschoenenkastje en zelfs een usb-aansluiting, zodat u onderweg uw telefoon kunt opladen. U zult genieten van elke rit met uw Like 125!

Remmen

Wat de remmen betreft, is de Like 125 voorzien van een uitrusting die meer dan geruststellend is voor een scooter van 125 cc. De Likes zijn voor- en achteraan uitgerust met schijfremmen voor een gecombineerd CBS-systeem: betrouwbaar en efficiënt remmen is dan ook gegarandeerd. Dat er twee schijfremmen zijn, is perfect; zo voelt u zich nooit in moeilijkheden als u in de stad plots moet remmen of als u op een grotere baan aan een zekere snelheid rijdt. Rijd volstrekt veilig met uw Like.

Motor Eencilindermotor 124.8 cc, injectie, viertakt, luchtkoeling
Max. vermogen 11,55pk bij 8500 tpm
Max. koppel 10,4 Nm bij 6500 tpm
Transmissie Automatisch en continu variabel
 Benzinetank 7 liter
 
Afmetingen (L x l x h) 1935 x 690 x 1145 mm
Wielbasis 1314 mm
Hoogte van het zadel 790 mm
Voorvering Telescopische vork
Achtervering Verstelbare hydraulische schokdempers
Remmen Av : Schijfrem Ar : Schijfrem
Banden voor / achter Av : 110/70-12 Ar : 130/70-12
Drooggewicht 115 Kg

Vehicle Specifications

  • Registration date: 2021
  • Milage:
  • Condition: New
  • Exterior Color: Red
  • Interior Color: black
  • Transmission: Automatic
  • Engine: 125 L
  • Drivetrain: RWD
  • Merken: Kymco