www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Kymco DownTown 125i ABS Noodoe

Vehicle Description

De Downtown 125i ABS is de 125 cc-scooter die u nodig hebt: hij is modern, comfortabel en uitgerust met een gps-systeem en biedt een geruststellende rijkwaliteit dankzij zijn imposante formaat en standaard ABS-systeem. Zijn grote ledkoplampen geven hem een gedurfde “urban look”. Voor uw dagelijkse verplaatsingen op zoek naar een 125 cc-scooter van superieure kwaliteit? Kom bij uw concessiehouder een proefrit maken en laat u overtuigen door zijn ongeëvenaarde rijcomfort.

Noodoe: Toont GPS-instructies direct op het centrale scherm. / Pas eenvoudig uw schermen aan met uw smartphone.

5 jaar garantie!!!
Prijs excl. rijklaarkost: 70€ (incl. BTW)
GRATIS basisrijles bij afhaling van deze scooter!

Financiering mogelijk in onze zaak.  – Let op, geld lenen kost ook geld.

PowerWheels staat garant voor kwaliteitsvolle nieuwe en tweedehandsmotoren.
Financiering mogelijk in onze zaak.

Deze motor kan je steeds komen bezichtigen van
di – vrij 9u-12u 13u30-18u
zat 9u -12u 13u30 – 17u
Neem gerust contact op met ons, tijdens bovenstaande openingsuren

Aandrijving

Dankzij zijn eencilindermotor van 125 cc, viertakt en injectie, die aan de Euro 4-norm voldoet, kunt u vlot accelereren en beschikt u over het ideale koppel om aangenaam en veilig te rijden. Hij neemt met plezier uw doordeweekse verplaatsingen voor zijn rekening en met een maximumsnelheid van ongeveer 115 km/u is hij geschikt voor alle wegen in en om de stad. Zijn soepele en stille motor geeft u in alle omstandigheden een gevoel van comfort.

Design

De DownTown heeft vooral een lichtsignatuur die niemand onaangeroerd laat. Met zijn sportievere en modernere lichtuitrusting maakt deze stads-GT indruk vanaf het allereerste moment. Alle blikken zijn voortaan op u gericht, dankzij zijn verzorgde afwerking en exclusieve Shiny Black-kleur, die meer dan ooit glanst.

Remmen

De DownTown 125i is uitgerust met ABS en schijfremmen voor- en achteraan; met een rijbewijs B en een opleiding van 7 uur kunt u met een maximum aan veiligheid deze scooter besturen, welke situaties zich ook voordoen. Hij remt heel nauwgezet en in alle omstandigheden, met remhendels die ingesteld kunnen worden, zodat ze voor elk type van bestuurder geschikt zijn. Deze GT 125cc is uitgerust met een evolutief remsysteem, dat zeer aangenaam is in de stad, op de baan en op de snelweg.

Comfort

Met zijn indrukwekkende en geruststellende formaat van het type maxiscooter is de Downtown 125 geschikt voor grote, maar ook voor minder grote bestuurders. Hij is perfect om er alleen mee te rijden, maar ook de passagier geniet het nodige comfort, dankzij het prachtige tweepersoonszadel en de handgrepen en voetsteunen die voor hem of haar zijn voorzien.

Zijn hoge windscherm met sportieve look biedt de bestuurder een optimale bescherming, in om welke omgeving hij ook rijdt. Dankzij het Noodoe-systeem in het dashboard is de Downtown 125i ABS ook “”connected””. En de geïntegreerde gps is speciaal bedoeld voor tweewielers. Maar er zijn nog meer mogelijkheden: berichten van de smartphone worden op het dashboard weergegeven, het dashboard kan ook gepersonaliseerd worden. De usb-aansluiting in een van de handschoenvakjes tot slot kan in onvoorziene omstandigheden de oplossing zijn.

Vehicle Specifications

  • Registration date: 2021
  • Milage:
  • Condition: New
  • Exterior Color: Black
  • Interior Color: black
  • Transmission: Automatic
  • Engine: 125 L
  • Drivetrain: RWD
  • Merken: Kymco