www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Laatste nieuws

OVERHEIDSBESLUIT CORONA: SLUITING tot 19/04.

WINKEL & WERKPLAATS: gesloten tot 19/04 of tot nader order.

Wij geven u graag wat extra duiding bij de beslissing om zowel de winkel als de werkplaats te sluiten:

  1. Uw en onze gezondheid primeert! We wensen het contact zo veel mogelijk te vermijden. Indien wij de werkplaats openstellen voor allerhande herstellingen kunnen wij onmogelijk garanderen dat er geen besmettingen gebeuren. Zowel door het menselijke contact, het noodzakelijk aanraken van de handvaten van de motoren, als het feit dat het virus mìnstens 12u op metalen blijft leven.
  2. PowerWheels levert geen half werk! Wij ondervinden heel wat problemen betreft leveringen en bestellen van wisselstukken. Het gros van onze leveranciers slaagt er niet meer in om wisselstukken op stock te hebben en te versturen, aangezien deze veelal uit het buitenland komen. De voorbije weken ondervonden we al wat hinder hierdoor, maar de laatste dagen merken we dat wij er bijgevolg niet meer in slagen een volwaardige service te bieden aan onze klanten.
  3. Overheidsbesluit! Niet-essentiële winkels en handelszaken blijven gesloten, met uitzondering van voedingswinkels, apotheken, dierenvoedingswinkels en krantenwinkels.

Wij hopen op uw begrip. U kunt ons vanaf nu bereiken via ons contactformulier. Wij zullen u op deze manier helpen waar mogelijk.

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we er uit!
#SamenTegenCorona

Post navigation