www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Laatste nieuws

BELANGRIJK BERICHT: Stopzetting premie e-scooters 2020!!!

De Vlaamse Regering besliste op vrijdag 25 oktober 2019 om de premie voor zero-emissievoertuigen (elektrische wagen, elektrische bromfiets Klasse B, elektrische motorfiets) stop te zetten vanaf 1 januari 2020 voor natuurlijke personen, vzw’s, autodeelbedrijven en houders van vergunningen van taxidiensten.

Uitzondering voor voertuigen die nog in 2019 besteld worden.

Wie nog in 2019 een elektrische wagen, elektrische bromfiets klasse B of een elektrische motorfiets bestelt (of besteld heeft), waarvan de levering/inschrijving pas in 2020 zal plaatsvinden, komt wel nog aanmerking, indien de premie wordt aangevraagd uiterlijk op 31 oktober 2020 na inschrijving van het voertuig. De premie moet ook altijd aangevraagd worden binnen de 3 maand na de eerste inschrijving van het voertuig.
Indien de premie in 2020 wordt aangevraagd, zal er altijd een ondertekende bestelbon gedateerd uiterlijk op 31 december 2019 moeten kunnen voorgelegd worden.

Voor de volledige voorwaarden van de premie, gelieve deze website te consulteren: https://www.energiesparen.be/zero%20emissie%20voertuig

Ontdek hier ons gamma elektrische voertuigen:
http://www.powerwheels.be/?vehicle_type=elektrischescooter

Post navigation