www.powerwheels.be

Bel ons: 0477 30 55 23
Poperingseweg 133, 8900 Ieper, Belgium

Author: webmaster

Rijklaarkost / Afleverkost

VOOR DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG.

De motorfiets of scooter wordt in krat getransporteerd en afgeleverd bij de dealer.  Het voertuig zit nog in een ijzeren geraamte (stellingbox of metalen krat).

In de werkplaatsen van de dealer dient het ijzeren geraamte (de stellingbox of krat) verwijderd te worden en dient het voertuig rijklaar te worden gemaakt.

Het voertuig dient deels gemonteerd te worden en de accu dient bijgevuld en geplaatst en ook de tank dient met brandstof te worden gevul

Dan wordt de motorfiets of scooter gestart en wordt een proefrit gemaakt om alle hendels en koppelingen te testen.  Ook de verlichting wordt gecheckt.

Ook de nummerplaat wordt bevestigd op het voertuig.

Het voertuig wordt gepoetst opdat het proper en netjes kan afgeleverd worden aan de nieuwe eigenaar.

Het ijzeren geraamte (de stellingbox of krat) dient afgevoerd te worden.

Zowel de kosten van materialen (benzine !) en de werkuren zijn vervat in deze afleveringskosten

TIJDENS DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG

Tijdens de aflevering toont de dealer de eigenaar  de operationele functies van het voertuig betreffende de besturing, het rijden en de stalling. De eigenaar wordt geïnformeerd om vlot van start te gaan en veilig aan het verkeer deel te nemen.

NA DE AFLEVERING VAN HET VOERTUIG

Vragen van de eigenaar omtrent het gebruik en bediening van het voertuig worden beantwoord en eventuele euvels of ongemakken worden verholpen.

FORFAITAIR BEDRAG

De afleverkosten worden forfaitair vastgelegd, meestal per merk, categorie, en type van voertuig. Bij e-scooters bedraagt de recyclagebijdrage van de batterij een aanzienlijk deel van de afleverkost.

FB Mondial: 149€ incl. BTW
CFMOTO – Archive – Brixton – Bullit Motorcycle: 95€ incl. BTW
Kymco – Niu – Lifan – Lvneng:  70€ incl. BTW

Openingsuren eindejaarsperiode

24/12: 9u-12u & 13u30-16u
25/12: Gesloten
26/12: 9u-12u & 13u30-17u
27/12: Gesloten
28/12: Gesloten
29/12: 9u-12u & 13u30-18u (Werkplaats gesloten)
30/12: 9u-12u & 13u30-18u (Werkplaats gesloten)
31/12: 9u-12u & 13u30-16u (Werkplaats gesloten)
1/01 – 10/01: Gesloten


Covid-19: COLLECT&GO bij PowerWheels

Gezien de huidige maatregelen sluit onze winkel voor vrij bezoek tot nader order. Vind hier alle info betreft alle afhalingen:

Webshop

Geniet van 5% korting én een geschenkje met code LOKAAL05*. Bedankt voor uw bestelling!

Bestellingen via onze webshop kunnen zowel verstuurd, als afgehaald worden.
Bij afhaling, geef aan in het vak “Opmerkingen” welk tijdstip u wenst langs te komen. Twijfelt u tussen enkele maten, geen zorgen! Wij zorgen dat alles klaarligt, u past alles thuis en retourneert wat u niet nodig hebt. Dat kan simpelweg door ons opnieuw een mailtje te sturen of geef ons een seintje op 0477 305 523

*Geldig op alle artikelen aanwezig in onze webshop, uitgezonderd promoties en elektronica. Geschenkje bij aankoop vanaf 50€. Portvrij vanaf 100€!

Aankoop voertuigen

Onze nieuwe en 2dehands motoren, quads en scooters kunnen afgehaald of geleverd* worden. Geef ons gerust een seintje op 0477 305 523 of stuur ons een mailtje voor meer informatie, zodat we de aflevering zo vlot mogelijk kunnen laten verlopen.
*levering mits meerprijs

Onderhoud & herstellingen

Onderhoud en herstellingen worden nog steeds uitgevoerd. Dat kan simpelweg door ons een mailtje te sturen of geef ons een seintje op 0477 305 523, om een tijdstip af te spreken wanneer u uw voertuig kan afzetten.

Onderdelen & wisselstukken

Onderdelen, wisselstukken en onderhoudsproducten kunnen ook afgehaald worden. Dat kan simpelweg door ons een mailtje te sturen of geef ons een seintje op 0477 305 523, om uw bestelling door te geven.

 

Let’s flatten the curve together!!!

Terug OPEN vanaf DINSDAG 12 mei!!

Wij kijken er echt naar uit om jullie terug te mogen verwelkomen vanaf dinsdag 12 mei!
Enkel vragen wij onze klanten rekening te houden met de volgende richtlijnen, voor zowel jullie als ons welzijn:

  • Kom alleen of max met 2 en respecteer de fysieke afstand van 1,5 meter.
  • Ontsmet eerst en vooral de handen bij het binnenkomen van de winkel
  • Het dragen van een mondmasker is aangewezen.
  • Bij het passen van helmen/kledij stellen wij mondmaskers en handschoenen ter beschikking.
  • Kom enkel wanneer je een herstelling/bestelling komt afhalen, een motorfiets, onderdelen of kledij wil kopen of een afspraak hebt voor de herstelling/onderhoud van jouw moto.
  • Wanneer je regelmatig moet niezen/hoesten, annuleer/verplaats je best jouw afspraak. Dit kan telefonisch of per mail.

Bedankt voor jouw medewerking!

Wij hopen dat we snel weer iets kunnen betekenen om jullie zomerplannen volmaakter te maken!


 

 

 

WINKEL & WERKPLAATS: gesloten tot 11/05 of tot nader order.

Wij geven u graag wat extra duiding bij de beslissing om zowel de winkel als de werkplaats te sluiten:

  1. Uw en onze gezondheid primeert! We wensen het contact zo veel mogelijk te vermijden. Indien wij de werkplaats openstellen voor allerhande herstellingen kunnen wij onmogelijk garanderen dat er geen besmettingen gebeuren. Zowel door het menselijke contact, het noodzakelijk aanraken van de handvaten van de motoren, als het feit dat het virus mìnstens 12u op metalen blijft leven.
  2. PowerWheels levert geen half werk! Wij ondervinden heel wat problemen betreft leveringen en bestellen van wisselstukken. Het gros van onze leveranciers slaagt er niet meer in om wisselstukken op stock te hebben en te versturen, aangezien deze veelal uit het buitenland komen. De voorbije weken ondervonden we al wat hinder hierdoor, maar de laatste dagen merken we dat wij er bijgevolg niet meer in slagen een volwaardige service te bieden aan onze klanten.
  3. Overheidsbesluit! Niet-essentiële winkels en handelszaken blijven gesloten, met uitzondering van voedingswinkels, apotheken, dierenvoedingswinkels en krantenwinkels.

Wij hopen op uw begrip. U kunt ons vanaf nu bereiken via ons contactformulier. Wij zullen u op deze manier helpen waar mogelijk.

Draag zorg voor jezelf, je naasten en zij die het nodig hebben. Samen komen we er uit!
#SamenTegenCorona